Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Sneeuw Nederland 2023 December

Op 5 december viel er in de Limburgse heuvels plaatselijk ongeveer 5 centimeter sneeuw In de nacht en vroege ochtend. In het oosten en uiterste noorden van het land zijn afgelopen dagen al enkele sneeuwbuien gevallen. Zacht mogelijk sneeuwrijk voor het zuiden We gaan terug naar het Europese model want..



Teruglezen Nederland Kleurde Regionaal Meerdere Keren Wit

Je ziet het op de sneeuwradar Op de sneeuwradar zie je meteen waar regen ijzel natte sneeuw of droge sneeuw. Het gaat vandaag in grote delen van Nederland sneeuwen De winterse buien trekken van het. Vanochtend in het oosten en zuidoosten gevoelstemperatuur tussen -12 en -15. Sneeuwradar Buien radar 3 uur vooruit Europese..


Op 20 januari viel in de zuidwestelijke helft van Nederland sneeuw In delen van Utrecht Gelderland Brabant en het. De eerste sneeuwvlok in het seizoen 20222023 was op 19 november te Eelde Op de 20e viel er meer sneeuw. In 2022 kwam de eerste sneeuwdag iets eerder namelijk op 18 november..



Teruglezen Nederland Kleurde Regionaal Meerdere Keren Wit

3 december 2023 In het zuiden is het aan het eind van de avond gestopt met sneeuwen. 05 december 2023 0730 Sneeuw Een sneeuwpop in Rijssen Maureen Nederland kleurde zondagavond en in. Op zondag 3 december is er vanaf de middag sneeuwval voorspeld op Schiphol. Nieuws Agenda Pers Contact binnen de hele site Weer Seismologie Maritiem Luchtvaart Klimatologie Caribisch..


Komentar